Donderdag Veggiedag in sociaal restaurant De Variant

Een vegetarische lunch in sociaal restaurant De Variant: ook dat kan! Liefhebbers van een smaakvolle en culinaire groentenschotel kunnen daarvoor elke donderdag terecht in de Azalealaan in Sint-Niklaas. 

Naast het klassieke driegangenmenu staat in De Variant elke donderdag ook een vers vegetarisch menu op de kaart: culinaire toppers zonder vlees. Wat dacht je van een quinoasalade met feta gevolgd door een Zuiderse geroosterde ovenschotel met kruidentartaar, of misschien hou je wel van vegetarische nuggets met tartaarsaus als voorgerecht en een canneloni met ricotta en spinazie als hoofdgerecht. Het verse en vegetarische menu van sociaal restaurant De Variant varieert elke donderdag. 

Kies maar wat je lekker vindt in onze menukaart en klik hier.

Mensen met een kansenpas genieten van een extra sociaal tarief. Een kansenpas wordt uitgereikt door het stadsbestuur en het OCMW van Sint-Niklaas. Elke Sint-Niklase inwoner met een laag inkomen kan deze kansenpas aanvragen. 

Wie leefloon, bijstand of een vervangingsinkomen ontvangt, betaalt het laagste tarief. Daarvoor moet je wel eerst een restaurantpas aanvragen bij de maatschappelijke dienst van het OCMW in het Welzijnshuis, Abingdonstraat 99.