Langste Veggietafel op 15 september 2016

De Langste Veggietafel viert dit jaar haar vijfde editie! Schuif bij aan onze gigantische picknicktafel, geniet van muziek door Birds on a wire, DJ Nico Van Gendt en Serendipity; laat je kids spelen in onze speelzone met animatie door De Zonfabriek en de Pretcamionet.

De Langste Veggietafel viert dit jaar feest! De gezelligste picknick van Sint-Niklaas en omstreken vindt al voor de vijfde keer plaats op de Grote Markt. Breng je vegetarische maaltijd mee en schuif aan tafel met je gezin, vrienden, buren… Of misschien koop je liever een vegetarisch hapje aan een van onze vele eetkraampjes?

De Langste Veggietafel brengt muziek van eigen bodem. De bands Birds on a wire en Serendipity zorgen voor live-muziek en DJ Nico Van Gendt verzorgt de beats. De kinderen kunnen zich naar hartenlust in de aparte speelzone uitleven terwijl mama en papa een hapje eten. Dit jaar hebben we naast de Pretcamionet ook animatie van de dames van De Zonfabriek.

Het Donderdag Veggiedag-team van de stad kleedt de Langste Veggietafel opnieuw kleurrijk aan. De eetkraampjes zijn dit jaar van catering Den Azalee, Tarte-a-terre, Velt, Vegabites en ’s Hondshof. Drank wordt geserveerd bij de stands van Oxfam Wereldwinkel en Release Tea. Bezoek tijdens de picknick zeker ook de infostands van Donderdag Veggiedag Sint-Niklaas en EVA Sint-Niklaas.

De luchtballon van Hoogstraten aardbeien stijgt tijdens de picknick op vanaf de Grote Markt. De ballon brengt de winnaars van onze wedstrijd tijdens Villa Pace naar de zevende hemel. Tot donderdag 15 september vanaf 17.30 uur op de Grote Markt!