Workshopreeks Klimaatcontact

Je bent bezorgd over klimaatverandering en je wil graag deel zijn van de oplossing?
 

In de workshopreeks van KlimaatContact ontdek je met een groep uit de buurt wat je kan en wil doen voor de klimaattransitie, op een manier die past bij je eigen situatie en doelen. We focussen daarbij niet enkel op je voetafdruk, maar ook op je ‘handafdruk’ (= de positieve impact die jij maakt op jouw omgeving). Het leren voeren van een positief en verbindend klimaatgesprek staat daarbij centraal. Voorkennis is niet nodig, wel de wens om meer te weten en doen aan klimaatverandering. 

Volg de 6-delige workshopreeks van KlimaatContact bij een klimaatcoach in je buurt. In de workshops ga je aan de slag met de nieuwste inzichten uit de klimaatpsychologie en je zet deze om in de praktijk. Je leert begrijpen waarom velen zich verward, boos of machteloos voelen over klimaatverandering en wat je hieraan kan doen.

Thema’s van de reeks:

  • Jij & klimaatverandering
  • Wonen
  • Voeding
  • Reizen
  • Consumeren 
  • Het Klimaatgesprek voeren

We nodigen je graag uit in het Vakschoolhof te Sint-Niklaas op volgende data: Di 10/10, Za 21/10, Di 31/10, Za 11/11, Di 21/11, Za 2/12 ⇒ Di van 19u30-21u30 en Za van 10u-12u.

Inschrijven?
klimaatcontact.be/workshop 

Meer info?
www.klimaatcontact.be of info [at] klimaatcontact.be

Tip: de workshopreeks, waar je ook werkmateriaal en handige tools krijgt aangeboden, kost normaal 75 EUR/ persoon. Als je de workshopreeks voltooit, betaalt stad Sint-Niklaas je inschrijfgeld terug.