Doof de lichten tijdens Earth Hour

Doe mee aan Earth Hour en laat samen met miljoenen mensen in meer dan 180 landen zien dat jij onze planeet wil beschermen. Dat kan door 1 uur het licht uit te doen, op zaterdag 28 maart tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor de natuur op aarde.
Social media sharing

Omwille van de getroffen maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, kan de openbare verlichting dit jaar niet worden gedoofd. Ook heel wat acties die in het kader van Earth Hour door verenigingen waren gepland, worden geannuleerd. We willen onze inwoners wel oproepen om zelf thuis het licht symbolisch te doven. 

Laat dus zien dat je de toekomst van onze planeet belangrijk vindt en doe op zaterdag 26 maart 2022 mee met Earth Hour. Schakel tussen 20.30 uur en 21.30 uur het licht uit om daarmee aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van de aarde. 

Wil je nog meer doen? Teken dan de petitie op https://voicefortheplanet.org/. Zo zet je de wereldleiders mee aan tot actie, en dat zonder 'uit je kot te komen'!