Blue-bike blaast 10 kaarsjes uit en jij viert mee

Ken jij Blue-bike al? Dat zijn de blauwe deelfietsen die je intussen aan meer dan 80 trein-, tram-, busstations en enkele P&R’s kan terugvinden over heel België. Ook bij ons aan het station! Gedaan met filestress, een parkeerplaats zoeken of lang wachten op een aansluiting na je treinreis. Want dankzij Blue-bike verplaats jij je in alle vrijheid op de meest flexibele manier voor de laatste kilometers van je verplaatsing. En dat op alle locaties in België. Met een Blue-bikelidmaatschap heb je met andere woorden altijd een fiets op zak!

Word nu gratis lid bij Blue-bike

Dit jaar bestaat Blue-bike 10 jaar en dat wil het deelsysteem vieren! Daarom kan jij nu tijdelijk gratis lid worden bij Blue-bike! Want wie lid wordt van Blue-bike tussen 1 juli en 31 augustus 2021 betaalt het eerste jaar geen lidgeld. Een mooi verjaardagscadeau van €12! Je betaalt enkel voor de ritten die je maakt aan het voordelige tarief van maximaal €3,15 voor de eerste 24 uur (In Sint-Niklaas is dit slechts €1,15). Lid worden doe je in slechts enkele klikken via de website van Blue-bike. Meer lezen over de actie? Ga naar www.blue-bike.be/10jaarbluebike.
Ben je al lid? Geen nood, jij viert mee! Begin juli valt er ook voor jou een verrassing in de bus. Feest mee en geniet van alle voordelen van Blue-bike!