Deel je de auto met je buur via Dégage! autodelen

Steeds meer mensen beseffen dat hun auto te vaak stilstaat en gaan deze delen met mensen in de buurt of stappen over naar een deelwagen. Via ledenorganisatie Dégage wordt de auto goedkoper omdat de kosten worden verdeeld over alle bestuurders. Ben je benieuwd of Dégage iets voor jou is? Kom dan naar ons infomoment. Je krijgt er alles te horen hoe Dégage je ondersteunt en ontzorgt, als eigenaar of als gebruiker. Samen gaan we voor meer gedeelde km's, meer buurt en meer (adem)ruimte in de straat.

Wil je graag weten of particulier autodelen iets voor jou is? Wil je graag gebruik maken van een deelauto van Dégage? Wil je graag de kosten van je eigen wagen delen? Schrijf je dan in voor de infoavond via degage.be/infosessie. 

De infoavond vindt plaats op dinsdag 29 november van 19u30 tot 22u en gaat door in Zaal E van het Cultuurcentrum van Lokeren

Deze infoavond is bestemd voor iedereen uit het Waasland, van groot Lokeren, Moerbeke en Wachtebeke tot Sinaai en Zele. We hopen op een grote opkomst zodat de eerste deelauto van Dégage een feit wordt in de buurt!

Info delen kan via www.facebook.com/events/8919095268107996