Nieuwe Cambio-autodeellocatie op Zwijgershoek

Sinds kort is er een nieuw uitleenpunt voor Cambio-autodelen actief. Je vindt het uitleenpunt op de parking Zwijgershoek, ter hoogte van de ingang van het museumpark. Met dit uitleenpunt wil de stad verder werk maken van het stimuleren van autodelen bij zijn inwoners.

Is Cambio autodelen iets voor jou?

Dat hangt er vanaf. Een eigen auto is duur in aankoop, onderhoud en verbruik. Komen er jaarlijks minder dan 10.000 km bij op de teller, dan wordt het financieel interessant om over te stappen op autodelen. Het zit zelfs zo: hoe minder je gebruik maakt van een auto, hoe interessanter autodelen wordt.

Cambio is een ideale oplossing voor wie weinig rijdt: een eenvoudige formule waarbij op verschillende, vaste standplaatsen in de stad auto’s ter beschikking staan. Je betaalt maandelijks een bescheiden abonnementskost, en verder enkel wanneer je effectief met de auto rijdt. Niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel interessant dus!

Hoe word je Cambio-gebruiker?

  1. Inschrijven doe je via www.cambio.be of per post. Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een Cambio-kaart met pincode.
  2. Reserveren kan telefonisch, via www.cambio.be of via de Cambio-app. Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor het vertrek.
  3. Je haalt je Cambio-wagen af aan de standplaats en opent de autodeur met je persoonlijke kaart. Dankzij de tankkaart tank je op kosten van Cambio. Deelwagens parkeren in Sint-Niklaas gratis op het openbaar domein, met uitzondering van de winkelparkeerplaatsen. Op het einde van de rit breng je de auto terug. Klaar voor de volgende gebruiker!

Wat kost autodelen met Cambio?

Voor een deelwagen betaal je volgens gebruik. Zo betaal je een prijs per uur en een prijs per kilometer. De prijs, en de maandelijkse abonnementskost zijn afhankelijk van welk tarief je kiest. Je vindt de verschillende tarieven via www.cambio.be. Let op: bij de opstart betaal je een waarborg. Die krijg je na stopzetting van je abonnement integraal terug.

Voor meer informatie omtrent Cambio autodelen verwijzen we je graag door naar de website www.cambio.be.

Heb je interesse in andere aanbieders van autodelen? Neem dan zeker een kijkje op www.sint-niklaas.be/autodelen voor een overzicht van het volledige aanbod