AFGELAST: lezing Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck

! Opgelet! Omwille van de Corona-maatregelen worden alle evenementen afgelast, voorlopig al tot eind april. Ook de Klimaatweek, waarin de lezing van de Vlaams Bouwmeester past, wordt afgelast. 

 

In het kader van de Klimaatweek 2020 komt Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck naar Sint-Niklaas met zijn lezing 'Plannen voor plaats'. Om iedereen de kans te geven deze interessante lezing mee te volgen, werd er een extra moment gepland op dinsdag 28 april 2020 om 13 uur in hogeschool Odisee. 

Leo Van Broeck neemt ons mee op een tocht langs Vlaamse wegen, dorpen en steden, op zoek naar vernieuwende ruimtelijke projecten en frisse ideeën over de inrichting van onze leefomgeving. Door de juiste inzet van architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp kan een nieuw ruimtelijk model worden ontwikkeld dat winsten oplevert voor iedereen.

De lezing 'Plannen voor plaats' gaat door op dinsdag 28 april 2020 om 13 uur in het groot auditorium van hogeschool Odisee, Hospitaalstraat 23 in Sint-Niklaas. Inschrijven is gratis en kan tot maandag 20 april 2020 via 03 778 31 90 of duurzaamheid [at] sint-niklaas.be.