Infoavond dakisolatie op maandag 19 september 2016

Is het dak van uw woning nog niet geïsoleerd? Weet u niet wie te contacteren om eraan te beginnen? En vraagt u zich eveneens af hoeveel het  allemaal zal kosten, welke ondersteuning er nog is, of waar u heen moet met al de rommel op uw zolder tijdens de werken?

Een goed geïsoleerd dak is een eerste stap naar een meer energiezuinige woning. Omdat mensen vaak duizend en één redenen hebben om het aanbrengen van dakisolatie uit te stellen, biedt de stad tal van ondersteuning om zo veel mogelijk twijfelaars over de streep te trekken.

Via het project ‘Met isolatie onder elk dak’ wordt ingezet op maximale begeleiding voor iedereen die aan de slag wil om het dak van zijn woning te isoleren. Het project omvat een huisbezoek door de Energiesnoeiers van vzw Den Azalee om na te gaan of uw woning wel geschikt is voor dakisolatie, een vrijblijvende offertevraag bij een lokale aannemer, info omtrent opvolging premies en tegemoetkomingen, opvolging van uw dossier…   

Kom naar de infoavond dakisolatie op maandag 19 september 2016 om 20 uur in de trouwzaal van het stadhuis. De verschillende partners lichten op deze avond het dakisolatieproject toe en geven daarnaast de nodige info omtrent bijhorende premies en andere voordelen.

Graag uw aanwezigheid op de infoavond bevestigen via duurzaamheid [at] sint-niklaas.be.

Inschrijven voor het project kan via www.sint-niklaas.be/dakisolatieproject.

Sinds de opstart van het project in oktober 2015 vroegen reeds meer dan 180 gezinnen een gratis huisbezoek aan. Hopelijk bent u de volgende!