Met gemak isolatie onder elk dak

Is het dak van uw woning nog niet geïsoleerd? Weet u bovendien niet hoe eraan te beginnen of wie om raad te vragen? Twijfel dan niet langer en schrijf u in voor het dakisolatieproject “Met gemak isolatie onder elk dak”!

De vele voordelen van dakisolatie:

  • Een verhoogd wooncomfort

  • Een goedkopere energiefactuur

  • Een rendabele investering

  • Goed voor het klimaat

Het dakisolatieproject stap voor stap:

  1. Geef uw naam op als geïnteresseerde, via het formulier op de website www.sint-niklaas.be/dakisolatieproject.

  2. Ontvang een gratis huisbezoek van de Energiesnoeiers. Zij gaan na of uw dak geschikt is om te isoleren en verschaffen de nodige uitleg omtrent de bijhorende voordelen en tegemoetkomingen.

  3. Ontvang een offerte op maat. De Energiesnoeiers vragen een offerte op bij een lokale aannemer uit de pool. Daarbij maken ze onderscheid tussen isolatie binnen en buiten. Je kan ook een offerte krijgen om je zolder te ontruimen en je goederen te stockeren tijdens de werken.

  4. Na de ondertekening van de offerte voert de aangestelde aannemer binnen een vooraf vastgelegde termijn de werken uit. De Energiesnoeiers blijven op de hoogte van de werken en kunnen instaan voor de premie-aanvragen.

De volgende infoavond waarop het project wordt toegelicht gaat door op donderdag 28 september 2017 om 19.30u in de polyvalente zaal van Den Azalee vzw, Heistraat 115.