Samenaankoop groene energie

Wil je besparen op je energiefactuur en tegelijk je steentje bijdragen aan een gezonder klimaat? Doe dan mee aan de zesde groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. Geen internet thuis? Wil je wat hulp bij de aanvraag? Kom dan van maandag 23 januari tot en met vrijdag 27 januari naar de zitdagen in het Welzijnshuis, telkens van 8.30 tot 12 uur. De zitdagen zijn wel op afspraak. Maak een afspraak op 03 778 66 66.

Hoe werkt het?
Door veel geïnteresseerden samen te brengen, kunnen we een lage prijs bedingen bij de leveranciers.

Stap 1: Schrijf u in vóór 9 februari 2017
Inschrijven kan via de website www.samengaanwegroener.be . Inschrijven is volledig vrijblijvend. Je hebt enkel je laatste jaarafrekening nodig. Heb je geen internet, of heb je graag wat hulp om je in te schrijven? Maak een afspraak tijdens de zitdagenperiode in het Welzijnshuis!

Stap 2: Veiling op 9 februari 2017
De leverancier met de laagste prijs wint.

Stap 3: Persoonlijk voorstel
Je ontvangt na de veiling, en ten laatste op 16 maart 2017, een persoonlijk voorstel.

Stap 4: Beslis ten laatste op 21 april 2017
Je beslist of je het aanbod aantrekkelijk genoeg vindt. Ga je op het voorstel in, dan wordt alles voor jou in orde gebracht. Uw nieuwe contract gaat ten vroegste in op 1 mei 2017.

Zitdagen voor burgers zonder toegang tot internet in het Welzijnshuis
Wie geen toegang tot internet heeft, meer informatie wil en toch wil inschrijven voor de samenaankoop, is welkom op de zitdagen in het Welzijnshuis van maandag 23 januari tot en met vrijdag 27 januari telkens van 8.30 tot 12 uur.

De zitdagen zijn enkel op afspraak in het Welzijnshuis in de Abingdonstraat 99. Een afspraak maakt u bij de balie in het Welzijnshuis of bel 03 778 66 66.  

Vergeet niet jouw laatste jaarafrekening van elektriciteit en eventueel aardgas mee te brengen naar de afspraak! Deze gegevens zijn nodig voor je inschrijving.