Samenaankoop groene energie

Wil je besparen op je energiefactuur, en tegelijk je steentje bijdragen aan een gezonder klimaat? Doe mee aan de zevende groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Door veel geïnteresseerden samen te brengen, kunnen we een lage prijs bedingen bij de leveranciers. Schrijf je dus snel in!

Stap 1: schrijf in vóór 8 februari 2018
Inschrijven kan via de website www.samengaanwegroener.be. Inschrijven is volledig vrijblijvend, je hebt enkel je laatste jaarafrekening nodig. Heb je geen internet, of lukt het niet om je eindafrekening te interpreteren? Maak een afspraak tijdens de zitdagenperiode in het Welzijnshuis!

Stap 2: veiling op 8 februari 2018
De leverancier met de laagste prijs wint.

Stap 3: persoonlijk voorstel
Je ontvangt na de veiling, en ten laatste op 20 maart 2018, een persoonlijk voorstel.

Stap 4: beslis ten laatste op 30 april 2018
Je beslist zelf of je het aanbod aantrekkelijk genoeg vindt. Ga je op het voorstel in, dan wordt alles voor jou in orde gebracht. Het nieuwe contract gaat ten vroegste in op 1 mei 2018.

Zitdagen voor burgers zonder toegang tot internet
Wie geen toegang tot internet heeft en toch wil inschrijven voor de samenaankoop, is welkom op de zitdagen die het stadsbestuur inricht op maandag 22 januari, dinsdag 23 januari, woensdag 24 januari, donderdag 25 januari en vrijdag 26 januari, telkens van 8.30 uur tot 12 uur.

De zitdagen zijn enkel op afspraak en gaan door in het Welzijnshuis, Abingdonstraat 99. Afspraken kunnen worden gemaakt via de balie van het Welzijnshuis, op het telefoonnummer 03 778 66 66.

Breng zeker je laatste jaarafrekening van elektriciteit en eventueel aardgas mee naar de afspraak. Deze gegevens zijn nodig om je inschrijving te vervolledigen.