Thermografische dakenscan: Zitdag te Nieuwkerken

Ontdek hoe goed je dak geïsoleerd is met de thermografische dakenscan!

Tijdens de avond van 28 januari 2016 vloog een vliegtuig met een warmtecamera over Sint-Niklaas. Al de beelden resulteerden in een thermografische dakenscan. Dit is een warmtefoto van alle daken in Sint-Niklaas. Aan de hand van de warmtefoto kan je inschatten hoe goed je dak geïsoleerd is. Veel daken in Sint-Niklaas zijn immers beperkt of niet geïsoleerd. Nochtans resulteert dakisolatie in een flinke besparing op je energiefactuur. Om de uitstoot van broeikasgassen te beperken wil de stad de inwoners stimuleren om werk te maken van dakisolatie.

Woon je in Nieuwkerken en wens je meer informatie te krijgen?

Wens je toch meer informatie op maat te krijgen? Kom dan naar de zitdag en samen met een medewerker wordt je huis gecheckt! Je krijgt er ook alle informatie over de ondersteuningsmaatregelen omtrent dakisolatie. Maak een afspraak via duurzaamheid [at] sint-niklaas.be (duurzaamheid [at] sint-niklaas.be) of 03 778 31 90.

De zitdag gaat door op donderdag 27 oktober van 15.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur in WZC Populierenhof, Turkyen 2, Nieuwkerken