Groepsaankoop elektrische fietsen

Benzine en diesel worden steeds duurder. Bovendien willen we minder en minder de wagen nemen om kortere afstanden af te leggen. Dat is alleszins een goede reflex, omdat dit het olieverbruik beperkt en de luchtvervuiling sterk kan terugdringen. En bovendien is het gezond én snel. 

Daarom is investeren in een elektrische fiets een heel goed idee. Voor de hippe, jonge ouders hebben we bovendien een mogelijkheid om een elektrische bakfiets aan te kopen. Mensen die beperkte opbergruimte hebben, of fietsen met het openbaar vervoer willen combineren, kunnen ook kiezen voor de elektrische plooifiets. 

Wat?
Waasland Klimaatland organiseert nu voor de inwoners van haar werkingsgebied een groepsaankoop elektrische fietsen (dames- en herenfiets), elektrische plooifietsen en elektrische bakfietsen. Door deze samenaankoop kunnen we nog scherpere prijzen afdwingen! 

De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met Waasland Klimaatland staan zij garant voor een hoge kwaliteit van fietsen. 

Voor meer informatie rond deze actie kan u steeds terecht op de pagina met veelgestelde vragen

Wie? 
Elke inwoner van het werkingsgebied van Waasland Klimaatland (steden en gemeenten Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster en Zwijndrecht) kan zich inschrijven voor deze groepsaankoop. 

Inschrijven? 
U kan zich hier inschrijven tot 31 mei 2017. Door in te schrijven verbindt u zich voorlopig tot niets. Pas nadat wij u de beste offerte hebben bezorgd, beslist u of u al dan niet de bestelling wil plaatsen.