Mijn verbouwpremie

Staat er een renovatie op de planning of bent u al begonnen met energiebesparende verbouwingen, dan kan de stad Sint-Niklaas u adviseren en wegwijs maken in de bestaande premies.
 

De stad Sint-Niklaas begeleidt u vanaf de start, waarbij u thuis gratis renovatieadvies krijgt en biedt u tevens een financiële duwtje in de rug na afloop van de werken door middel van de stedelijke premies duurzaam renoveren. 

U kunt tevens zelf renovatieadvies aan huis aanvragen via onderstaande link: 

https://pov.microsoftcrmportals.com/?adviesType=Renovatieadvies%20aan%20huis

Maar ook de Vlaamse overheid en de netbeheerder Fluvius kent premies toe bij renovatie en energiebesparende werken. Samen met u doorlopen we de meest actuele premies en bekijken we welke premie voor u het voordeligste is.

Heeft u al gehoord over de vernieuwde samenwerking?

De Vlaamse renovatiepremie en de meeste energiepremies van Fluvius zijn vanaf 1 juli 2022 gefuseerd tot de ééngemaakte premie “ Mijn VerbouwPremie”. Vanaf 1 oktober 2022 kunnen particulieren en bedrijven via een online loket digitaal premies aanvragen voor verbouwingen en energiebesparende investeringen. 

Tijdens de overgangsperiode ( van 1 juli 2022 tot en met 30 september 2022) is het echter niet mogelijk om premies aan te vragen. Mijn VerbouwPremie brengt een aantal wijzigingen met zich mee. Er zijn ook veranderingen voor degenen die eerder al premies hebben aangevraagd.

Meer info?

stadhuis, balie wonen, bouwen en ondernemen 

OPGELET: enkel na afspraak.

Maak je afspraak via 03 778 33 21 of online via https://afspraken.sint-niklaas.be

03 778 32 40

wonen [at] sint-niklaas.be